Kies uw lettergrootte:AA

Betaalbaar trainen voor 55-plussers


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht
   
Datum: 28-06-2014

Betaalbaar trainen onder begeleiding van fysiotherapeut dankzij de Actiefpas

 

Schaf de nieuwe Actiefpas aan en bespaar op trainingstherapie!

 

Welzijn Lansingerland en Fysio Lansingerland Fysio-, Bewegings- en Manuele Therapie Groep introduceren de ‘Seniorenkaart Fysio Lansingerland’. Op vertoon van de Actiefpas kunt u gebruikmaken van deze seniorenkaart. U kunt op drie locaties terecht, verspreid over Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk: Fysio Balans (De Sterrenhoek), Fysiotherapie Parkzoom (Gezondheidscentrum Parkzoom) en Fysiotherapie Medisch Hart Bleiswijk (Medisch Hart Bleiswijk).

 

Sporten bij Fysio Lansingerland is niet zomaar actief bezig zijn, maar omvat medische trainingstherapie. Medische trainingstherapie heeft tot doel het vergroten van het lokale of het algehele uithoudingsvermogen. Hierbij maakt u gebruik van kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om oefeningen in uw programma op te nemen waarbij u geen gebruik maakt van de apparatuur. De training is wekelijks op hetzelfde tijdstip in een kleine groep met maximaal 10 personen tegelijk. Elke training duurt 1 uur en staat onder begeleiding van een fysiotherapeut. De tijden van de trainingen bepalen wij in onderling overleg.

 

Bij Fysio Lansingerland betaalt u, als pashouder, maar € 270,- voor 36 keer trainen (binnen een maximale periode van 1 jaar). Bovendien hoeft u geen intakekosten (€ 37,60) te betalen.

 

De intake is een aparte sessie en valt niet binnen de 36 trainingen.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt? Meld u dan aan per telefoon 010-5112778/010-5111269 of per mail info@fysiolansingerland.nl. U kunt natuurlijk ook op één van de locaties langskomen om uzelf aan te melden.

Voor de nieuwe Actiefpas (€ 32,50) kunt u terecht bij de Smitshoek, de Leeuwerik en de Koepel.

 

We hopen u te kunnen verwelkomen bij de Medische trainingstherapie!


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht