Kies uw lettergrootte:AA

Podotherapie Docter

Afspraak maken
Podotherapie Docter is op dinsdagmiddag en woensdagochtend geopend in het Medisch Hart Bleiswijk. De hoofdlocatie van de praktijk is gevestigd  in sportschool ‘Health Center Lansingerland Basic’ aan de Bergweg Noord 41 te Bergschenhoek. Hier ben ik werkzaam op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag. U kunt op de website 24 uur per dag informatie vinden over de praktijk, de behandelmethoden, nieuws en nog veel meer;  www.podotherapiedocter.nl. Mocht u een afspraak willen maken, dan kan dit via het digitaal formulier, telefonisch of via e-mail.

In mijn praktijk ben ik alleen werkzaam als podotherapeut en niet als fysiotherapeut. Mocht ik tijdens het onderzoek fysiotherapeutische behandelmogelijkheden zien dan zal ik dit natuurlijk aan u voorleggen.

Podotherapie
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of klachten die daaraan gerelateerd zijn. Hierbij valt te denken aan klachten aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, heup- of (lage) rugklachten. Wanneer u voor de eerste keer bij de podotherapeut komt, zal er een uitgebreide anamnese en  onderzoek worden gedaan om de klacht goed in beeld te kunnen brengen. Wanneer de oorzaak van de klacht is achterhaald, wordt er een behandelplan opgesteld en uitgevoerd. De podotherapeut probeert de functie van de voet te behouden of te verbeteren en hierbij zijn verschillende therapieën mogelijk.

 

Contactgegevens
Podotherapie Docter; Paul Docter

Gezond Lansingerland

Bergweg Noord 41
2661 CM Bergschenhoek

Medisch Hart Bleiswijk
Dorpsstraat 3
2665 BG Bleiswijk  

Telefoonnummer
010 522 55 13 of 06 41 10 77 79


Email
info@podotherapiedocter.nl   

Website
www.podotherapiedocter.nl 

Podotherapie Docter