Kies uw lettergrootte:AA

Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk

Wie zijn wij?

Al meer dan 15 jaar is Polyderma actief in Bleiswijk met huidtherapeutische behandelingen aan de Lijsterlaan. Conny Kruit (eigenaresse Polyderma) heeft besloten te stoppen met behandelen en heeft haar praktijk overgedragen aan Shivani Selhi-Pawa. De overige werkzame huidtherapeuten Leonie Schelling en Thirza den Boer blijven werkzaam in de praktijk.

De praktijk wordt een onderdeel van een netwerk van huidtherapeutische praktijken genaamd Huidzorgnet met vestigingen in Gorinchem, Sliedrecht, Rotterdam, Zoetermeer en nu ook in Bleiswijk. 

We hebben grote plannen voor Polyderma met als eerste verandering de locatie en naam. Per 11 april 2016 zijn wij gevestigd in Medisch Hart Bleiswijk en verandert ook de naam van Polyderma naar Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk. Verder verandert er niets. We blijven met de grootste zorg behandelen.

 

Wat doet een Huid- en Oedeemtherapeut?

Een huid- en oedeemtherapeut is een paramedisch specialist die behandelt en verzorgt de zieke of beschadigde huid en de daaronder gelegen bloedvaten en het lymfesysteem. Het doel van een behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

Al onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en BIG-geregistreerd. Ook zijn wij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Welke behandelingen voeren wij uit?

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende behandelingen: oedeemtherapie, littekentherapie,  het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en circaid producten, acnetherapie, chemische peelingen, ontharing met laser, elektrische epilatie, medische camouflage (bij pigmentproblemen of andere verkleuringen van de huid) en coagulatietherapie (behandeling van het verwijden vaatjes en steelwratjes).

De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars indien het gaat om een medische indicatie.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Kijk op www.huidtherapeut.nl of neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-5299316 of via bleiswijk@huidzorg.net.

 Openingstijden

maandag 09.00-21.00 uur
dinsdag   09.00-16.30 uur
vrijdag    09.00-17.00 uur

Telefoonnummer
088-5053202


E-mail
info@huidtherapeut.nl

Website
www.huidtherapeut.nl