Kies uw lettergrootte:AA

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk sluit definitief de deuren!   

Na een tijdelijke sluiting i.v.m. het ontbreken van orthopedische operaties tijdens de coronacrisis is besloten om het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk definitief te sluiten. 

Het opnieuw openen van het Herstelhotel is op dit moment geen optie en de bedrijfsactiviteiten van het hotel zullen gestaakt worden. We beraden ons over een nieuwe invulling.

Met vragen kunt u contact opnemen met 010-8701820 en 085-7503000 of via ed@herstelhotelbleiswijk.nl


 Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is een kleinschalige, sfeervolle locatie voor kortdurend verblijf na ziekenhuisopname of als het thuis even niet meer gaat.  In het Herstelhotel is alles gericht op een spoedig herstel in een comfortabele en gastvrije omgeving. U werkt hier aan uw herstel en wij helpen u. Onze belofte is dan ook dat wij alles in het werk stellen dat u zo snel mogelijk naar huis kan en uw leven weer op kunt pakken. Dit alles op een zo prettig mogelijke manier en binnen uw mogelijkheden.

 

Voor wie?

In het Herstelhotel verblijven gasten die een (tijdelijke)  lichamelijke beperking hebben. Bijvoorbeeld als u moet herstellen van een operatie, waarbij u een nieuwe heup of knie heeft gekregen. Maar ook kan het zijn dat u na een oncologische behandeling, een longziekte of een neurologische aandoening nog een periode in het hotel herstelt voordat u weer naar huis gaat.

U bent ook welkom in het Herstelhotel als uw vaste (mantel)zorger tijdelijk niet voor u kan zorgen. U heeft in ieder geval zorg en/of behandeling nodig, maar u heeft wel een bepaalde mate van zelfstandigheid.

 

Comfort Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk

In het Herstelhotel bevinden zich twaalf sfeervol ingerichte kamers met aangepaste badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van tv, draadloos internet en een kluisje. Indien gewenst kunnen er koffie- en theefaciliteiten worden neergezet op de kamer.

In het hotel zijn enkele tweepersoonskamers waardoor er een mogelijkheid is dat uw partner u kan vergezellen.

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk

In onze mooie lounge, gelegen op de begane grond, ontmoet u de andere hotelgasten en geniet u van een heerlijke maaltijd. De gehele dag is er in de lounge een gastvrouw aanwezig om uw vragen te beantwoorden en het verblijf van de gasten zo prettig mogelijk te maken. Zo draagt zij zorg voor de maaltijden die gezamenlijk gebruikt worden en regelt zij bijvoorbeeld de kapper voor u, als u dit wenst.

 

Werken aan herstel

Behandelaren zoals bijvoorbeeld fysiotherapie zijn gevestigd in het Medisch Hart Bleiswijk dat zich in hetzelfde pand bevindt als het Herstelhotel. De oefenruimtes zijn dagelijks beschikbaar om te gebruiken en daar wordt u ook behandeld.

De verpleegkundigen en verzorgenden ondersteunen en stimuleren u bij de algehele verzorging en verpleging. Zij maken met u de afspraken op basis van uw indicatie en wensen. Wanneer u voldoende bent hersteld maar toch zorg nodig heeft bij uw thuiskomst, kan deze zorg de eerste dagen bij thuiskomst geboden worden door dezelfde medewerkers.

 

Kosten

De verblijfskosten zijn afhankelijk of u een één- of tweepersoonskamer huurt. De prijs is all-inclusive, exclusief bijzondere wensen. U betaalt zelf uw verblijf in het Herstelhotel. Veel aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor het verblijf geheel of gedeeltelijk als het hotel een keurmerk van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ) heeft. Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. 

De behandelingen van de behandelaars worden vergoed door de zorgverzekering als deze zijn opgenomen in uw verzekeringspakket. De kosten van persoonlijke zorg en verpleging worden bekostigd vanuit de basisverzekering indien u daar een indicatie voor deze persoonlijke zorg en/of verpleging heeft.

 

Contact

Wilt u meer weten of een rondleiding? Zie www.herstelhotelbleiswijk.nl. Heeft u vragen over beschikbaarheid of een aanvraag neem dan contact op met het Herstelhotel telefoon 010 870 99 99.
E-mailadres: info@herstelhotelbleiswijk.nl.